Om oss

på marknaden sedan 2006

Skogsby Montages affärsidé bygger på att erbjuda det mesta inom verkstadsindustrin, främst gentemot företagskunder. Skogsby Montage arbetar i hela Sverige, men också i andra nordiska länder. Skogsby Montage har sin bas i skånska Tyringe där företagets nybyggda och fräscha verkstad ligger. Lokalerna har en yta på 500 m2, en lyfthöjd på 5 m samt lyftkapacitet på 3,2 ton. Skogsby Montage arbetar utifrån en omsorgsfull planering för att optimalt skydda miljön.

Skogsby Montage erbjuder kundanpassade lösningar inom verkstadstillverkning såsom plåtbearbetning, svetsning, svarvning, industriservice och legoarbete. Hos Skogsby Montage finns stor kompetens och lång erfarenhet. Hos oss får kunden hjälp med hela kedjan, från idé till färdig produkt. Här finns också beredskap för att ta hand även om montering och direktleverans när så önskas. Korta beslutsvägar, flexibilitet samt kundkontakter som baseras på långsiktighet och samarbete är viktiga ingredienser i arbetet hos Skogsby Montage.

Skogsby Montage arbetar i ett nära samarbete med kunden för att på bästa sätt tillgodose de behov som finns. Skogsby Montage hjälper gärna till redan i ett tidigit skede när en ny produkt, en ny lösning eller en förändring ska tas fram. På det sättet kan Skogsby Montage med sitt kunnande och sin erfarenhet bidra till att göra produkten så väl fungerande som möjligt och dessutom kostnadseffektiv att tillverka.

Följ oss gärna på Facebook

Vi ser fram emot ditt besök

Skogsby Montage

Przewiń do góry